Banken tog mina pengar!

Hej bloggen.

Jag tänkte berätta om min mindre trevliga upplevelse som inträffade igår när jag skulle åka till Lidköping. Jag hade 45 minuter kvar tills bussen skulle gå (till tåget då förstås) & jag var tvungen att ta ut pengar för att kunna fylla på mitt busskort.

Anyway, jag gick till en av Swedbanks bankomater (den närmast mig) & satte i mitt kort, slog min kod & summan som jag skulle få ut & väntade. Kortet kom ut, minneslappen men inga pengar! Inte nog med detta såg det ut som att själva "utsläppet" där pengarna kommer hade satt i halsen! Den öppnades & stängdes flera gånger & sen blev skärmen röd!

På minneslappen stod det att pengarna var dragna & jag gick in på banken som låg bredvid & sa vad som hade hänt. Handläggaren sa "vi har inte kontroll över bankomaterna" NEHE VEM HAR DET DÅ?


Nu är det så att jag måste vänta & se om de själva upptäcker att det inte kom några pengar & gör de inte det (vilket de nog inte gör nu när vi befinner oss i lågkonjuktur & ekonomisk kris råder över hela världen inte minst på börserna) & sedan måste jag göra en reklamation. Så ovärt! Har det gått såhär långt, att banken måste ta pengar från studenter för att inte gå i konkurs (eller ta ut sina miljonbonusar)? Den frågan ställer jag mig & er andra.

Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: andreas

Kontanter borde avskaffas...

2008-10-31 @ 23:46:01
URL: http://andreas.svanström.se/
Postat av: Ayla

Säg det till bussbolagen! Det är min filosofi också, jag har helt gått från cash!

2008-10-31 @ 23:50:19
URL: http://aayla.blogg.se/
Postat av: andreas

Expressbussarna i Skaraborg tar ju Visa m.m., men Örebro kanske inte är så välutvecklat?

2008-11-02 @ 12:50:54
URL: http://andreas.svanström.se/
Postat av: Jen

Snubblade över din blogg, and i like it! Ang bankomaten som lirade dig - Vilken mardröm! Hur gick det fick du tillbaka pengarna?

2010-03-31 @ 18:47:02
URL: http://www.kook.se
Postat av: Ayla

Svar till Jen:



Det gick bra jag anmälde det till banken där bankomaten låg & pengarna sattes in på mitt konto efter ett tag!

2010-04-01 @ 00:00:48
URL: http://aayla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0