HVAR FOR THE SECOND TIME PART I

Utsikt från första hotellet -  vi fick veta att vi skulle byta hotell några dagar innan det var dags, haha 
 
 
 
första vinlunchen någon minut från hotellet mitt i stan 
 
vilostund under palmen 
 
 ön Jerolim, vår lilla favoritö med bra restaurang och superklart vatten
 
 utsikt från hotellet
 
 god tonfisk (fotar typ alltid min mat, I know..)
 
kvällsfika/drinkar i stan och wifi paus haha
 
 sjukt god sushi (stark!) som avnjöts med vitt vin och i gott sällskap
 
 A ville självklart dyka, jag ville självklart sola haha
 
 myser med mitt vatten i skuggan
 
 en spännande Ceasarsallad, utan varken dressing och med bönor? Fin men tyvärr smaklös
 
 wifipaus i stan
 
 Ggd icecoffee - det enda i kaffeväg jag kan dricka och och det jag drack typ varje dag
 
 utsikt mot småöarna kring Hvar
 
 på väg in till borgen som finns på Hvar
 
högst upp på borgen 
 
jag och A
 
 A kikar ut från borgen
 
 hur fint var det inte? Det var dock sjukt varmt!
 
 tur att vi hade den där vattenflaskan..
 
 hejdå borgen
 
 hej lilla söta kattunge som vi hittade och klappade
 
 chillar efter sol och bad
 
 jag igen
 
de två sista dagarna bytte vi hotell - så här är utsikten haha mitt i stan, där vi satt och åt första dagen
 
bad utanför Amfora 
 
ett stopp i skuggan för mat och dryck 
 
mellanmål, annanas och vattenmelon - det bästa i solen 
 
godaste smaksatta vattnet med jordgubb och Guava - varför importerar vi inte detta Sverige? Varför? 
 
 utsikt från nya hotellrummet
 
 selfie i spegeln innan utgång, häftig huvudgavel i bakgrunden, ellerhur?
 
 
Ne nu har det varit så sjukt grått och tråkigt ute de senaste veckorna så jag tänkte att jag skulle publicera dessa bilder från när vi var på Hvar i somras. Vi var där i slutet på augusti och jag har inte lagt upp så mycket från vår resa. Det var underbart att komma iväg för lite sol och bad - speciellt med tanke på hur hektiskt det har varit på jobbet nu i höst. Vi åkte tillbaka till Hvar, Kroatien - där vi var 2010 och det var sig likt. Lite dyrare, lite fler Italienare, lite fler Svenskar än tidigare hehe och fortfarande lika soligt, de grymma ställena fanns kvar och för en gångs skull visste man direkt var man skulle gå, vad man skulle göra och det man hade missat förra gången kunde vi utforska nu. Det kommer ett inlägg till med bilder, så detta är bara de första bilderna som kommer.

SUNDAY

 
 I helgen har vi letat kakel till köket och äntligen hittat ett som vi tror kommer att bli väldigt bra. Sen har det varit en hel del förberedelser inför nästa vecka eftersom vi ska renovera köket snart.
 
Idag mötte jag upp Hanna och vi gick en sväng och letade nyårskläder till mig. Linnet som jag beställde har kommit men det satt väldigt tight över bysten så jag funderar på att skicka tillbaka det. Dessutom är det så sjukt obekvämt med paljettkläder, det räcker att man tar på sig linnet en gång och sedan har man 10 rivsår på kroppen, kan tänka mig hur det kommer att bli när man haft på sig linnet en hel kväll. Det åker nog främst tillbaka på grund av det, trots att det är väldigt snyggt. Jag och Hanna passade även på att unna oss lite mat på Friday's. Blev en burgare för min del och efterrätten som ni ser ovan.
 
Jag och A hann även se en film ikväll - Prisoners, som var sjukt spännande, rekommenderas! 

WANTIES

 
Från höger uppifrån: vas - Iittala, ljusstake - Svenskt Tenn, doftpinnar - Zara Home, glas - Svenskt Tenn, hylla - Bruka, vas - Svenskt Tenn, skål - Svenskt Tenn
 
Jag och Anna var förbi Svenskt Tenn idag, som har så sjukt fina grejer.. blev lite inspirerad och gjorde en önskelista ovan med flera fina produkter därifrån. Skulle även vilja ha den laxrosa vasen från Iittala som är helt perfekt för en blombukett (de större vaserna kräver kortare blommor och mycket blommor för att det inte ska se glest ut) och doftpinnarna från Zara Home skulle vara en fin detalj inne på toaletten. 
 
Ne nu ska jag fortsätta kolla på Paradise Hotel.. någon mer som följer? Haha.. vi har heta diskussioner om det på jobbet kan jag lova.

FOR NEW YEAR'S EVE

 
Gjorde en beställning på ovan linne på Nelly.se som hade flash sale under en timme, hann tyvärr inte blogga om det. Kan dock tipsa om deras grymma julkalender som ni hittar här (+ att de har fri frakt just nu)

INTERIOR

Har shoppat lite till hemmet i dagarna. Bland annat beställde vi täcket i pälsimitation som ni ser till höger på bilden, det kommer från ellos.se. Idag såg jag de underbara krukorna, den stora som ni ser på bilden till vänster - hur fina? De finns på H&M Home och är ett kap, endast 99 kr. Spring och köp för de lär inte finnas kvar länge till.
 

NOVEMBER LIGHTS

Azra och jag
 
 Azra och Lejla
 
 Hur snyggt blev mitt hår som Azra lockade?
 
 Tele2 arena
 
Sander van Doorn
 
 Man fick köpa två var, so why not haha
 
Dminitri Vegas & Like Mike
 
Anela och jag
 
Vi igen med våra glowsticks haha
 
Tiesto var verkligen kvällens höjdpunkt
 
I lördags var vi på Lights och det var väldigt roligt. Efter ca sex timmars fest orkade vi inte mer, förstår inte hur de som festade till morgonen orkade. Vi hade i alla fall jätteroligt och kvällens höjdpunkt var när Tiesto började spela, det var verkligen en annan nivå på musiken och en riktig wow-känsla när han började spela Lana Del Ray
- Young and Beautiful i en jättebra mix.   

DECEMBERMYS

En sneakpeak på vår gran som vi gjorde fin idag.
 
Helgen har spenderats med vänner, Azra och Lejla var här och igår var vi på Lights. Lite mör idag men det var roligt - 17000 pers dansandes till Tiesto, kan väl iofs inte gå fel haha (möjligtvis att alla slogs med sina glowsticks) jag ska lägga upp bilder så ni får se. Det blev ingen utgång efteråt eftersom det var superkallt och vi kom dit vid 18, det kändes som att det räckte med sex timmars fest. 
 
Idag blev det sova länge och fika med Azra och Lejla. Azra skulle hem tidigare så när hon åkt gick vi en lång sväng på stan. Hittade en tröja/cape med en pälskrage som jag verkligen föll för men köpte den inte. Funderar på att gå tillbaka, lägger upp den senare så får ni se och hjälpa mig bestämma. Vi hörs snart igen.