...

Jobbar, kommer hem, packar, segar & lagar mat..

Kanske borde ta kort på röran som uppstod när jag började packa ned kläder? Hmm, har även köpt en del bra-att-ha grejer som jag borde visa er alla andra som ska åka på semeser? hihi

Hörs sen

Strandläsning

Har precis beställt en pocketbok som jag ska ha till stranden. Det blev ingen mindre än "The Game" av Neil Strauss. Här är beskrivningen som jag såg på cdon.com där jag också beställde den:

”Detta är en sann historia. Det hände på riktigt. Män kommer att förneka det. Kvinnor kommer att betvivla det. Men jag ger er sanningen här, naken, sårbar och störande verklig. Jag ber om er förlåtelse på förhand. Hata inte spelaren ... hata spelet.”



Neil Strauss, rockkritiker och medförfattare till Mötley Crües, Marilyn Mansons och porrstjärnan Jenna Jamesons skandalbiografier, tröttnade på att vara en AFC (average frustrated chump) och tillbringade två år tillsammans med ett antal män vars enda mål är att bli världens bästa förförare, PUA:s(pick-up artists). På vägen träffade han bl a Tom Cruise, Britney Spears, Paris Hilton och Courtney Love. Resultatet blev Spelet, en reportagebok som kan läsas både som en handbok i hur man får kvinnor på fall och en provocerande berättelse om författarens egen förvandling frångroda till prins.

”En enormt underhållande berättelse. Jag älskade varenda sida av den. Och jag kommer aldrig att låta Neil Strauss komma närmare min fru än 15 meter.”

Esquire Magazine ”En förkrossande modig och hänsynslös handbok i förförelse.”
The Observer



Ska bli spännande att läsa, btw har packat ned lite som jag ska ha med mig till Nice nästa vecka, kan inte fatta att det har gått så långt tid av sommaren, redan..

Mindre än 1 vecka kvar

Snart är vi i Nice, jag & Adis. Han åkte precis till Lidköping eftersom han ska hjälpa familjen att flytta. Jag är kvar i Örebro & jobbar hela veckan fram till söndag. Måndag blir det att bara fixa allt det sista inför resan, så mycket som ska ned. Har i alla fall köpt bra resväskor, två stycken faktiskt ett klipp var det. Adis tar den ena & jag den andra, kommer va snyggt när vi kommer där med likadana väskor höhö (den ena är mindre än den andra).

Nu ska jag vila lite & pyssla lite här hemma, måste tvätta lite inför resan & ta fram grejer, kommer vara så trött när jag kommer hem från jobbet varje dag nu så då blir det nog inte mycket gjort.

Ha det bra, så hörs vi


Work again

FIck börja senare idag, min buss går 11.31 härifrån, känns bra att rösten är bättre men jag har däremot hostat hela natten.. inte så kul när jag både måste jobba mycket nu, plus att jag ska på semester om inte alls länge!

Hoppas att vädret här blir bättre i dagarna än vad det var igår, vem förväntade sig egentligen spöregn?


Anyway, vi hörs

Regn & Sjuk

Usch, vem trodde detta, efter det fina vädret att jag skulle bli sjuk & att det skulle regna (& åska för den delen). Nu är i alla fall resan bokad. Jag och Adis åker till Nice den 5 augusti & kommer hem den 12:e *can't wait*

Nu ska jag dricka te & försöka bli frisk så jag kan jobba imorgon, puh..


Fynd & mycket annat på g

Kom till jobbet en timme innan idag, tur att jag jobbar i ett stort köpcentrum så jag kan gå runt utan att bli alltför uttråkad. Passade på att köpa ett jättegulligt linne på Cubus. Brukar inte handla där ofta men dunderpriset 30 kr gjorde linnet till en stoooor hit haha (mer än 50% rea).

Matchade lite med linnet när jag kom hem, här får ni se:


Har ju ingen bra spegel, eller fotograf för den delen, gah



Lite närmare titt



Utan jackan





Matchade med ett par gröna shorts från H&M (förra året) för att få lite färg, har ju även mitt rosettbälte från Gina som jag älskar. Linnet är så sött med knapparna i mitten tycker jag, fanns i fler färger men jag tog grå för att jag alltid tar svart & för att jag ville matcha med min gröna & blommiga jacka.. *tss*



Kom hem sent idag igen, tur att jag är ledig imorgon & att Adis kommer hit! Ska bli så kul, underbart att det är fint väder ute också - för EN gångs skull. Förresten kände typ stickningar i bröstet idag, på vänster sida & fick lite halvt panik över det. (Var på jobbet också!!!) Så efter att det höll på i över en timme ringde jag sjukvårdsrådgivningen & det sjuksköterskan drog som slutsats var att jag var överansträngd & borde vila, yeah right för det går ju när man jobbar.. hur som helst, någon som har tips på hur man kan slappna av när man har tusen saker att göra?

Semester soon?

På onsdag har jag min första lediga dag på väldigt länge, trots att jag jobbat mycket det senaste är det ändå kul på jobbet, nu har dagarna gått snabbare & snabbare trots att de varit längre haha, tror det beror på det dåliga vädret. Man vill ändå vara inne när det är pissväder ute & det kommer mer folk när det inte är bra väder, klart jag själv är sån också. På onsdag kommer älskling Adis hit & det ska bli superkul, vi ska kolla på lite resor, förhoppningsvis kommer vi iväg..




Nice ser inte alls fel ut, det har vi satt högst upp på önskelistan, någon som har varit där?
Tips uppskattas.



Btw älskar min sailorklänning, trots att den krympte lite i tvätten trots att jag tvättade den som man skulle *gaah* ibland blir det ju så..
Hursomhelst, nu ska jag iväg & fixa matlåda, för en gångs skull, imorgon börjar jag 12, så har lite sovmorgon *hihi* aldrig fel att sova längre, älskar känslan när man väcks av klockan på morgonen & man vet att man kan sova i en kvart till, känslan att få somna om är ovärdelig..



Gamla dagboksinlägg

De kan verkligen få mig sentimental. Men just nu är jag upprörd över hur jag skrev, vad jag skrev, på vilket sätt jag skrev - hur jag var. Till slut inser jag dock att vissa mål som jag hade & sådant som jag siktade mot - det nådde jag upp till & fick.

Bästa delen måste vara:

"..och jag brydde mig inte förut, men nu, känns det kul.." // "Jag tror att vi är lite lika ibland, vi har på något sätt samma grundtanke.."


Ibland blir man lite generad, man kan inte förneka saker om man skriver ned dem, i alla fall inte för sig själv.. haha.


Jag är glad att vi föll för varandra älskling, love you very much


Egopics & annat

Kommit hem från jobbet som vanligt. Hade lite tråkigt så jag testade min (nya hihi) ögonskugga från Bodyshop, den är turkossilvrig & underbar, tråkigt bara att jag inte har någonstans att ha den nu, jobbar ju bara men snart så, haha.

Tog lite bilder också, här får ni se mitt badrumsskåp lite suddigt också, haha.







Btw vi hade värsta "drama" på jobbet idag, fattar inte hur folk kan vara sura på säljare när de bara gör sitt jobb & berättar hur allt ligger till, sen om man inte tål att folk ställer rutinfrågor, som "har du tappat din kamera?" när något är sönder, så får man kanske tänka om, vi måste ju veta om det har varit någon yttre påverkan.. ellerhur? Hursomhelst var det både tråkigt att det hände men också väldigt roligt men tanke på hur kunden reagerade & handlade.. det bästa var vad hon sa. "Du vet inte vem jag är" - haha det roligaste är att man kan svara såå mycket på det..

En fullspäckad lördag - men ändå inte

Steg upp tidigt men alldeles försent imorse dvs 08.00 (tidigt för mig eftersom jag jobbat hela dagen innan & pysslade lite med photoshop innan jag la mig igår vilket betyder att jag inte sov när jag skulle haha). Dagen på jobbet slutade strax efter 18 (då vi stänger på lördag & söndag) & sedan kom jag hem strax före 19.

Har inte gjort alls mycket efter det, njutit av att jag kan sitta ned för det mesta, har dock inte gjort någon matlåda *ångest* bara det inte blir mcdonalds som räddar mig imorgon haha.

Satt en stund med Lina nyss som introducerade mig för bloggkoll.se, hur bra sida som helst där man ser när någon uppdaterar sin blogg, så slipper man surfa in på alla bloggar & mötas av samma inlägg som man redan läst. För er som tycker att det är störade när det händer på min blogg, kan lägga till mig genom att klicka på den här (eller i marginalen):





Ne nu ska jag faktiskt sova, godnatt

Fashion header

Testar en ny header, gjorde den nyss i mitt nya photoshop, har inte lika bra koll på detta som mitt gamla så det tog liite längre tid & jag borde vara i säng för länge sedan (bloggar iofs från sängen men det räknas inte).

För er som undrar är plaggen Marc Jacobs sommar 2008, catwalken på fashionweek förra året då..

Gooooodniight hears 2morrow, tss

Har jag berättat?

Jag har så fullt upp så jag vet inte ens vad jag skriver i min egen blogg märker jag. Kanske inte är så konstigt när jag måste åka buss så länge varje dag *inte glad*. Igår slutade jag 15.00 min buss från Marieberg gick 15.28 - jag var hemma prick 17.00, hur sjukt är inte det?

I alla fall, i höst ska jag fortsätta läsa mitt Personalvetarprogram som jag avslutat första året på (vilket känns jätteskönt). Sedan har jag sökt en till kurs utöver mitt program på Universietet  här i Örebro - en Juridisk översiktskurs på 15hp den går dock på halvfart & på kvällstid för att jag ska kunna kombinera den med mitt program. Det bästa är att jag blev antagen på båda så nu ska jag läsa 150% i höst. Varför inte tänkte jag när jag ändå är här & dessutom ska jag skriva B uppsats i Sociologin (med inriktning personal & arbetsliv förstås). Jag tror att det blir en bra kombination. Arbetsrätten & Arbetsmiljörätten kommer senare i Januari & är på 30 hp vilket innebär att jag förhoppningsvis lättare kommer in i det när jag läst översiktskursen.



Nu kommer jag vara ännu mer moralkärring än vad jag var innan *haha*

Hollywoods sötaste par..


Penn & Blake

Outfit & a wonderful dress




Idag hade jag på mig ett par slitna Fornarina Jeans & ett flätat läderbälte från Monki. Upptill hade jag en tröja som jag fick i present av familjen & en kort grön jacka från H&M.



Sen har jag fått den här underbara klänningen också. Visst är den fin? Den är i chiffong & är blommig

Clementiner

Ska snart lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon, ska jobba till 18 men kommer hem vid 19.30 skulle jag gissa på.. Sen är det samma visa igen. Hursomhelst verkar det som att jag får vara ledig ett litet tag i augusti vilket innebär att jag kan spendera massor av tid med Adis! Haha, förresten clementiner är bland det godaste - inte sant?



Kvällsfika i Örebro

Kom hem vid halv tio i Örebro eftersom jag skall jobba klockan ett imorgon. Måste nästan åka en timme innan till jobbet vilket inte är så roligt men samtidigt kan jag passa på att vakna till lite hehe. Mamma skickade med rulltårta fylld med vaniljsås & bär som mamma & pappa plockade. Supergott - sitter här & dricker hallonte till..



Hade en superrolig helg hemma i Lidköping med familjen & Adis. Träffade Emina en stund idag också vilket var trevligt! Ne nu ska jag fortsätta med mitt fika innan det blir kallt. Ska försöka hinna visa allt jag fått i present!

Kameran är hemma förresten så det kommer att dyka upp lite bilder på bloggen där det har fattats haha..
xoxo

Lidköping

Har firat födelsedagen med familjen & Adis - fick ett par skitsnygga Gucci solglasögon av Adis, en t - shirt & Björn Axen Air Styler (innan eftersom jag behövde hårfön) av mina föräldrar. Här ser ni mig, Adis, lillasyster Lejla & pappa på bild, mamma är fotografen här. Bästa bilden måste ju vara när Lejla kommer in med tårtan & jag ser att de skrivit Ajla med jordgubbar! Haha - tårtan var jättegod!








Ska snart dra iväg med Adis på picknick

Cya

En timme kvar..

11 juli fyller jag 19 alltså om en timme ungefär *haha* ska packa klart allt & lägga mig för imorgon bär det iväg till Lidköping där jag ska fira lite med familjen & Adis. Fick en gullig present av Lina när jag kom hem idag *hihi* tack så mycket..

Får se om det blir något spännande imorgon, är mest tacksam för att jag fick ledigt så att jag kan åka hem till familjen & Adis..

Vi hörs när jag har tid.. haha

caaaos

Ingen uppdatering?

Varför kan jag inte uppdatera bloggen? Vissa inlägg syns inte..


skumt..

Länge leve engagemanget?

Jag har länge engagerat mig i SSU som är ett politiskt ungdomsförbund & alltid haft ett brinnande intresse för politik. I 8 an på högstadiet fick jag upp ögonen för hur samhället formas & politiken. Jag har utvecklat mig väldigt mycket som person genom att ta initiativ på olika sätt för att göra min & andras tillvaro bättre.

Jag har växt väldigt mycket i min roll som ledare men på senare tid har jag känt vilket stort ansvar det är att ha människor runt sig som förlitar sig på en ledares förmåga, på min förmåga till att hinna med allt & allt. Jag hinner absolut inte med allt. Det gör ingen. Inte om man har en vanlig students liv, där man måste jobba för att ha pengar under sommaren, där man ibland befinner sig många mil hemifrån & är ensam om kvällarna när jobbet slutar, jobbet där man har varit från morgonen till kvällen. Självklart kommer man hem senare än alla andra eftersom man inte har bil eller körkort & även om man hade körkort hade man inte haft råd med bilen.

Min vardag ser ut som många andras, förutom att jag ibland förväntas göra mirakel & underverk när jag kommer hem, eller under dagen då jag jobbar. Jag förväntas ringa runt för förklara för många som undrar - allt som händer i vårt distrikt. Jag förväntas svara i min telefon även under arbetstid - jag har märkt att vissa blir arga för att jag inte gör det men det finns ingen möjlighet att göra det. När jag sen slutar svarar ingen för att jag ringer sent eller för att de inte hör & det är ju okej? Det är okej att jag skickar sms & frågar om något var väldigt brådskande & viktigt? Det är okej att jag bryr mig & försöker men att det snackas bakom ryggen - att JAG inte DUGER för att jag inte har tid, för att jag som så många studenter inte vill vara den som är beroende av någon annan, för att jag vill ha erfarenhet från arbetslivet - speciellt eftersom jag på Universitetet läser en utbildning där jag ska vara en nyckelperson i andra personers arbete.

Om jag bad om ursäkt för att jag inte har tid eller inte kan göra allt & för att vissa saker inte blir gjorda är det som att jag ber om ursäkt för att jag är en vanlig människa som inte kan uträtta mirakel eller underverk. För just nu känns det som det är det som många förväntar sig av mig. Jag kan inte heller ta ansvar för att andra människor som verkar bredvid mig sitter på sin stol & inte bryr sig om att uträtta sina uppgifter. Sedan blir jag en tjatig moralmorsa om jag påminner & påminner & påminner för att andra klagar på mig - eller till mig. Jag kan inte längre stå för allas misstag & bortglömda papper, protokoll, åsikter eller ursäkter. Det går inte.

Jag har engagerat mig väldigt länge & lagt väldigt mycket tid på något som jag tror på, något som jag tycker är kul & något som har utvecklat mig mycket som person, jag har engagerat mig väldigt mycket & vet att jag är bra på det jag gör, jag sitter där jag sitter av en anledning. Många tycker så, andra inte - de som inte tycker det visar tydligt att de inte respekterar att jag har ett liv vid sidan om mitt engagemang.. så frågan jag egentligen ställer är:

Länge leve engagemanget - eller ska man petas när man är som bäst & kan uträtta som mest för att man har ett liv utanför bubblan? Ska man brännas ut tills man inte längre orkar för att man tar allas tyngd & till slut inte ens orkar med ens egen?

...folk undrar varför annat folk inte engagerar sig - svaret kanske är att eldsjälarna försvinner & endast lämnar kvar dem som är pigga - de som inte gör något - & de drar ju med sig många andra..

eller inte..

Blä

Har inte hunnit göra något idag, förutom jobba då..

btw hur gör ni som hinner läsa böcker? Jag skulle verkligen vilja veta.. alltså inte kurslitteratur utan vanlig?


Godnatt

Makeover




Megan Fox?



Aayla?


Lekte lite på hemsidan taaz.com, lite häftigt med blåa ögon & superlånga ögonfransar? Haha



Ledig måndag..

Idag har jag passat på att pyssla hemma & vila ut medan det har spöregnat ute. Har inte ens orkat öppna garderoben utan börjat städa & rensa i allt annat, haha jag är rädd om mina kläder. Har dock upptäckt att jag har väldigt många plagg som fortfarande har tags på sig - dvs. alla sommarkläder. Speciellt alla mina fina nya klänningar som bara väntar på att bäras i solskenet!

Imorgon blir det jobb från 13 - 20.15 vilket innebär att jag snabbt måste upp imorgon & laga mat, piggna till & sätta mig på bussen vid 12 för att komma fram i tid. Blä för busslukten & den äckliga värmen som lägger sig som fukt på kroppen när det regnar ute, det är inte det mysigaste.

Såhär vill jag ligga nu & inte behöva bada i regn så fort jag tar ett steg utanför dörren




Please give us summer

Stör mig på..

Lindsay Lohan. Jag gör det. Verkligen.




I alla fall, är verkligen seg just nu slutade kvart över sex idag & har jobbat hela dagen. Tråkigt men välbehövligt att vara ledig imorgon eftersom det regnar, får hoppas att det inte gör det hela dagen - längtar verkligen efter sol! Hoppas hoppas att jag & älskling kan åka iväg någonstans i början av augusti, skulle vara perfekt. Adis börjar förresten jobbet imorgon, är så glad för hans skull, det blir säkert jättekul att komma till nya jobbet! På fredag fyller jag år som jag nämnt innan & då träffas vi! Har saknat familjen väldigt mycket också.. Börjar känna att det är jobbigt att vara "själv" här.

På fredag smäller det i alla fall, ett år äldre & visare.. eller 8-) haha

Killar

Fenomenet killar säger jag bara

you can't live with them & you can't live without them
Adis, jag älskar dig väldigt mycket  v

btw kom precis hem från en grill(som blev steka i pannan för att det regnade)kväll med arbetskamraterna som var riktigt trevlig! =)

Fredag

Sitter hemma just nu, har precis kommit ur duschen, ska lägga mig så fort håret är torrt. Ska ta en kopp te & bara sätta mig lite framför tv:n & njuta av att få sitta. Har så ont i mina hälar eftersom jag står så länge på jobbet varje dag. Jag tror att man vänjer sig efter ett tag men det har inte blivit bättre för mig än. Någon som har tips på vad man kan göra? Har testat fotbad & att smörja in dem med olika krämer efteråt men det hjälper inte!

Fick btw en födelsedagsrabbat hos ellos hemskickad idag! Har spanat in lite grejer där men kan inte bestämma mig för om jag ska beställa eller inte. Det känns så avlägset med höst & vinter just nu, speciellet eftersom jag inte fått känna på sommaren än!

Hursomhelst drog ut på att skriva detta inlägg pratade precis med Adis i en timme mellan attt första & sista raden skrevs, haha saknar honom så mycket & om en vecka får jag träffa honom på min födelsedag den 11 juli!

Ne nu ska jag iväg, måste ju sova också, godnatt!

Fräscht!

Sitter här & njuter av en Brämhults persika-jordgubb smoothie & ska snart till tvättstugan för att lägga in tvätten. Btw, Family Guy är på TV!

Har ju vart & klippt mig, hon klippte ca 5 cm på längden tunnade ut sneluggen som jag sparar ut & som är väldigt lång nu (tack gode gud). Hela håret känns så fräscht! Köpte också Tigi schampo 750 ml & balsam i samma underbara lukt & storlek, ska testa det imorgon & se om det är bra (vilket jag tror det är)!

Ne nu ska jag iväg,

vi hörs!


Har ju kameran nu så här har ni det härliga schampot & balsamet som jag testade - det luktar underbart & håret blir lent & fint när man använt det.


Klippning!

Snart ska jag iväg till frisören för att klippa mig, har inte bestämt mig hur långt hon ska klippa än men jag vill främst fräscha upp håret nu inför sommaren (kommer få göra det efter sommaren också men). Blir alltid lite nervös när jag ska till frisören, jag vet inte blir ni så? Det värsta som kan hända är ju att man blir missnöjd men sen får man antingen klippa sig igen eller leva med det? Nej usch, hoppas det blir bra, det tror jag..

förresten 8 dagar kvar till 19!

hörs sen!

Tröttnat?

Många kanske tror att jag har tröttnat på att blogga? Det har jag inte, jag är bara väldigt utmattad & blir så seg av att åka buss (vilket jag gör fram & tillbaka varje dag till jobbet) så..

men om 9 dagar fyller jag 19 & då får jag även hämta min kamera, då blir det kul, har ju köpt sååååååå många nya grejer som jag måste visa!


xoxo /A

Otroligt

Jag somnade direkt när jag kom hem igår & vaknade några gånger under natten samt gick upp för en stund sen, har sovit väldigt länge, tror ni jag hade brist på sömn? Ikväll jobbar jag till 20.15 i alla fall. Hörs!