JAG VANN!


Jag får välja något av detta! Måste rangordna mina val ifall någon har mer poäng än jag.. Vad hade ni tagit?

För övrigt sitter jag hemma & försöker nysa, men det går inte. Är jätteförkyld & har feber. Hoppas att det går över snart :(

Mamma Mia!


Såg precis Mamma Mia - The Movie. Den var så bra & romantisk. Jag längtar längtar längtar till sommaren nu.. Trodde från början att den skulle vara lite töntig men jag föll verkligen för den, haha jag kanske är en tönt (A)

p.s. satt ni också & sjöng med till låtarna? hahahahaha


Vanilj te


Sitter här med mitt vanilj te & myser, ska snart sova, börjar 07.30 imorgon, välkomna på mellandagsrea!

Leggings

Sprang förbi GinaTricot i samma veva som jag köpte lyktan. Har inte hittat något där på väldigt länge, tycker att kvaliteten på ganska många typer av plagg har gått ned väldigt mycket (speciellt underkläderna... som inte alls är märkta med rätt storlekar, eller så jag tror.. jag köpte tre par trosor i samma storlek & när jag kom hem var ett par väldigt mycket mindre än de andra två.. så de håller väl i 2/3 fall men de ska ändå inte vara så, har kompisar med samma erfarenheter..)

Hittade i alla fall, ett par skiiiitsnygga leggings med knappar. De är gjorda av organic cotton (bomull) & är tjockare än de vanliga svarta. Supersköna var de, får hoppas att resåren håller på dessa! Såhär såg de ut i butiken:

Såhär ser de ut på:
hehe har mina supersköna dunsockor på (välbehövliga i dessa tider)

Mys mys..

Mys mys

Sitter här i vintermörkret & vilar. Behöver verkligen vila. På jobbet står vi upp väldigt länge dvs. får jag väldigt ont i fötterna. Idag har jag & Una passat på att träffas för att skriva på vår B-uppsats. Imorgon ska vi försöka göra så mycket som möjligt eftersom slutfasrapporten ska in den 5 januari (& eftersom både jag & Una jobbar på mellandagsrean kommer vi inte ha tid eller ork till att plugga senare.. haha)

Har pysslat lite här hemma & min fina lykta från indiska är sååå mysig


ska dock ersätta de lila ljusen men de doftar såå gott, haha

min fina zebravas blev pyntad..

Visst krävs det lite för att göra det supermysigt..


God mat & M2M

Har ju inte alls hunnit blogga alltförmycket den senaste tiden, har som sagt tröttnat på designen & har massor att göra! Dock hitta jag massa foton på mobilen som jag tänkt visa på bloggen. Här är en från i förrgår:
Taget i vårt "snygga" kök (det var inte min städvecka) Jag gjorde spaghetti & köttförsås med lök & morötter i, tips för er som vill få med lite mer ingredienser är att lägga i spenat också - supergott! (Nyttigt också)

Idag hände en spännande grej. Skulle hämta ett paket på posten (blivit en del sånna nu) så visade det sig att jag skulle få två paket! I det ena låg det en duschgele & ett brev från Market2member där det började såhär:

Oj oj oj.. till detta fick jag en present för att jag låg på prisplats i deras jultävling (ni vet den jag skrev om tidigare)

Här är den redan testad, haha behövde duscha efter jobbet så passade på.. den luktade supergott! Om ni gillar pepparkaks/glögg/nejlikor-lukt är den underbar! Rolig julklapp i alla fall, den kommer från Yves Rocher som man alltid får 10% hos om man handlar över M2M (dvs. om du klickar på sidan när du är inne på M2M)

Bli medlem nu & delta i deras tävlingar & byt ut dina poäng mot presentkort!

The Essence of Style...

Jag tror jag har hittat den mest spännande boken hittils. För ett tag sen beställde jag boken Chic som verkar vara tillfälligt slut (julhandel) i flera populära bokshops på nätet. Den boken jag hittade heter The Essence of Style: How the French Invented High Fashion, Fine Food, Chic Cafes, Style, Sophistication, and Glamour . Hur klockren? Jag skulle verkligen vilja läsa den. Googlade lite & hittade att man kunde läsa den online på amazon online reader, här får ni länken.


Jag vill finnas i Ajlas bokhylla :)

Market2member

Hej bloggläsare.


Ni har väl inte glömt m2m? Just nu kan man vinna härliga priser hos dem! Inte nog med att du lätt kan byta in dina poäng (jag har nått upp till över 44 000 p & lägsta poäng för inbyte är 9 091 p för en SF-biobiljett. Sen finns det olika presentkort att välja bland också. Du samlar inte bara poäng när du handlar utan också när du läser och klickar på deras erbjudanden! Hur nice är det?)

Här är tre av priserna som ni kan vinna:


Yves Rocher - Nr 1 i världen inom biovegetabilisk skönhetsvård Priser i julsäcken: 10 st Presentkort värde 300 kr + 50 dushgelé med härlig juldoft.


Box Experience – Handplockade upplevelser! Priser i julsäcken: 2 st Ansiktsbehandling Deluxe 90 min (värde 1.295 kr/st). Behandlingen inleder med en klassisk ansiktsbehandling och efteråt får du personliga make up-råd och en avslutande make-up där du får välja mellan dag make-up eller en riktig fest make-up.


Blue Medi Spa – Medicinskt spa med känsla av lyx! Priser i julsäcken: 4 st behandlingar, Bodycoffee spamassage & skalpmassage 50 min (värde 595kr/st) och Alpha beta face peel med intensiv c-vitamin & hyaluronsyre infusion 40 min (värde 1095 kr/st). Blue Medi Spa ett medicinskt spa centralt beläget invid Norr Mälarstrand i Stockholm, lokalen utstrålar en känsla av lyx och rofylldhet med en personlig atmosfär.

Reglerna är enkla:

Alla poäng du tjänar som medlem under 1 november tom 24 december räknas in i tävlingen. Den medlem som vid julafton samlat ihop mest poäng står högst på prispallen och får välja sin julklapp från säcken först. Vi fyller på vår julsäck med nya julklappar varje vecka och presenterar de nytillkomna priserna på tävlingssidan varje fredag fram till jul. ALLA POÄNG RÄKNAS LIKA!


P.S. ovan nämnda erbjudanden är endast tre av alla som finns!

Inspiration

Miranda Kerr. Bild lånad av Knight cat (som hon också har lånat tror jag haha)


Inte konstigt att hon är Orlando Blooms flickvän? Hon är verkligen vacker, dessutom bevisar hon att less is more. Det hon har på sig är helt i min stil & skitsnyggt. Jag letar efter en snygg kavaj just nu, såg för ett tag sen en från Filippa K men den var inte så plånboksvänlig. Jag tror jag får spara. :(

WOW JOCKE

Detta måste ses. Lidköpingsbor & andra skaraborgare, ta inte åt er för mycket nu men såhär pratar ni (i ett nötskal fast utan lan-uttrycken)


Brysssssssel update 2

Jag har ju inte hunnit ladda upp så många bilder från helgen i Bryssel än. Har fullt upp med skola & jobb nu så det blir svårt att hinna med bloggen (jag orkar helt enkelt inte).


Europaparlamentet


Socialdemokrater & Liberala från Sverige & Balkan utanför Europaparlamentet


Andra sidan


Jag vet inte om ni ser, men på tre fönster finns orange "färg" det är ihoplappade fönster som krossades när fiskare demostrerade utanför Europaparlamentet för ett tag sen.


På den här gatan såg vi den här målningen på en av väggarna, fråga mig inte varför den finns där:


Passande utanför Europaparlamentet? Kanske en av lobbyisterna som vill säga något? Haha.


Finns många glashus på samma ställe..


Örebroare! Se här i Bryssel finner du likadana automater som vi har till bussbiljetterna (fast våra är blå)

Nu får det räcka för ikväll. Jag ska fortsätta kolla på Navy CIS & sedan blir det sovtime - imorgon har vi redovisning & annat plugg. Hörs.

Nelly.se

Klickade precis hem lite saker från Nelly - vet ni vad? Jag fick en julklapp av dem (hemligt paket) & inte nog med det, en välkomstgåva haha för att jag inte har handlat där innan. Hur nice är det?

Nu gottar jag mig bara för jag fick studentrabatt 10% genom att gå in på nelly genom mecenats sida plus fraktfritt för att jag använde koden fraktfritt18dec (tips).

Inte nog med detta mina vänner. Eftersom varukorgen sparas - vips gick jag in där genom market2member & får för mitt köp ca 4000 poäng!

Bli medlem du också!

Tråkig blogg

Jag börjar tröttna på min blogg, på själva designen & på layouten. Någon som har några tips på vad jag kan göra? Skulle vilja ha något helt annorlunda!

Inte nog med det, utan jag är helt oppepad till att blogga när den ser ut såhär.. blä!


Hotellrummet i Bryssel. Haha varför det nu passar in i det här inlägget!

BRUSSELS

I'm back. Hinner inte skriva något nu, är så trött & hungrig men mest trött så ska nog sova direkt. Tänkte bjuda på en bild från helgen:
Tagen av mig i Bryssel den 14/12 (med mobilen)

Bryssel imorgon


Imorgon bär det av mot Bryssel! Kommer tillbaka på söndag!
(Bästa bilden jag kunde hitta)

Love games



Hon är så bra

Zebralovers

För er alla som letar efter ett Zebraplagg har GinaTricot fått in den här jackan. Personligen tycker jag att den är jättesnygg i mönstret men önskade att den var längre & tycker det är lite tråkigt att det just är Gina som har gjort den för ni vet vad den innebär (alla har den) men för er som är riktigt intresserade av denna, passa på!
Den låg på 299:- om jag inte minns fel

For the record

Britney: For the record ikväll 22.35 TV4

Update 23.51: För er som missade den här dokumentären, ni missade något. Verkligen.

Crime

>Gå in på den här sidan: http://crimemedicine.com/ vänta några sekunder & titta på filmen, så klockrent & viktigt att veta

Plugga

Mitt liv består just nu endast utav plugg - ifall någon undrar varför min blogg inte uppdateras lika ofta med roliga inlägg (personligen tycker jag att den var bra ett tag men nu är den bara tråkigt - wonder why - haha) här har intresseklubben (som tar fram anteckningsblock & penna nu) en lista på vad jag ska göra den närmaste tiden:

  • Rättsfallsanalys - deadline 7 dec 24.00
  • Intervjuguide (till B-uppsatsen) - deadline så fort som möjligt
  • B-uppsats - deadline 5 jan slutfasrapport, 12 jan slutgiltig rapport
  • Opponering B-uppsats - 16 jan
  • Tenta i Juridisk Översiktskurs (hela kursen dvs. 15 hp)  - 17 jan

Jag vet inte om någon av er har en uppfattning om hur mycket det är? Jag ska samtidigt vara ordförande för SSU Skaraborg + jobba t ex i helgen & mellandagarna samt åka till Bryssel den 12-14 dec. Så då kanske ni förstår hur mycket jag har att göra just nu. Förstår ibland inte hur jag hinner.

Morning

Nu ska jag äta & sedan sticka iväg till skolan - redovisning + plugg idag..

Hörs

Prezentzzz

Jag älskar nog att köpa presenter - både till mig själv & till andra har jag upptäckt. Idag trillade det ned ännu en present i brevlådan från:


Köpte en bodylotion samt

Fick småpresenter från eleven.se för att testa, i den rosarandiga låg det ett parfymprov som luktade vanilj dvs. jättegott (jag älskar vaniljdoft)

Finally HOME

Puh, fullt upp idag. Imorse var jag & Elin hos Una för att plugga - vi var för trötta helt enkelt, men vi bestämde lite i alla fall. Ska börja med min del nu. Sedan när Elin lämnade oss fortsatte jag & Una för att hämta ut ett paket till henne & vidare till Pizzaplaneten! Oj säger jag - blev en del mat där haha - pizza & tacobuffe inte alls fel men lite ångestväckande om man försöker äta nyttigt. Där satt vi en stund i alla fall.

Hur gott som helst!
En mätt och glad Ajla (hämtade mat 2 gånger)
Snygga hattar över buffen som man kunde plocka chips ur

Såhär kul hade vi i alla fall.. nu ska jag börja plugga.. återkommer senare igen..

Neeeeej!

Vet ni vad jag glömde idag! Fan jag skulle hämta ut ett paket på posten! Åååååh hur kunde jag glömma? Aja fick hem den här idag i alla fall, kan gotta mig åt den sålänge hihihi är på shoppinghumör just nu, har nätshoppat flera dagar i rad tror det börjar bli liite för mycket nu haha:


40 kr på ginza.se tips bara

Adventsgympa

Tjaa, är precis tillbaka efter att ha gympat i mer än en timme, huuur kul som helst! Kommer tillbaka om en stund & berättar mer.

Så, äntligen har jag fått lite ordning här & duschat är så seg just nu! Adventspasset var jättekul, det var julsånger & ett jättebra upplägg (instruktörerna var lucior & tomtar) det var både styrka & kondition i passet samt en rolig avslutning. De lottade ut 5 julklappar! Det roligaste är att jag vann en! Superkul! Såhär ser den ut:

hihi, aldrig fel med godis :)


Hursomhelst, nu ska jag fortsätta kolla på prison break & sedan ska jag försöka somna liite tidigare än vad jag brukar, för imorgon ska jag upp & göra en gruppuppgift med Una & Elin. Caaaos

Tradera

Idag postade jag min peak jacka som jag sålde på tradera.. den var alldeles för stor för mig & jag kände inte att jag skulle använda den så det bästa var att sälja den. Funderar på att lägga upp lite andra grejer men måste först inhandla en riktigt bra kamera, för min är sönder som ni vet.

Har hittat flera plagg i garderoben som har lapparna kvar, någon som känner igen sig? Haha. Som sagt tradera nästa för allt som är oanvänt & som bara hänger.

GIVE HOPE



YOU CAN ALSO GIVE HOPE

(håll muspekaren över den rosa cirkeln & gå in på sidan, skriv upp dig - publicera på bloggen & sprid)