FEBER

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Det är inte helt hundra hos mig. Redan i förrgår kändes det lite som att jag var på väg att bli sjuk och imorse vaknade jag med lite lätt feber och halsont. Nu har det blivit värre under kvällen så här sitter jag och dricker kamomillte och försöker bli bättre.. så kul har jag..

Annars så fick jag min första knallrosa (!) GLOSSYBOX idag! Ska bli kul att testa produkterna. Ska fota allt och visa er!

KROGVECKAN

Angusburgare på Bankomat!

Om ni undrar var jag hållit hus hela dagen så var jag på jobbet till nästan halv sex och sedan åkte jag till city för att äta middag med Hanna! Vi bokade bord på krogveckan.se (sista dagen imorgon) på Bankomat som ligger vid Odenplan. Har ätit där förut och varit riktigt nöjd med deras mat! 2 rätter för 200 kr / per person får man betala under krogveckan! Riktigt nice. Så vi åt denna hamburgare och en chokladmousse till efterrätt - dock orkade vi knappt efterrätten efter burgaren.. så nu är jag supermätt och belåten! Nu ska jag sova men försöker blogga lite mer imorgon!

MIN KÄRLEK TILL STARBUCKS ICE LATTE


Dubai Marina

Dubai Mall

Jag måste bara säga, att det är en sak jag verkligen saknar sedan vi var i Dubai! Starbucks icelatte/icecoffee! Har smakat på Wayne's och Espresso House icecoffe men ja tycker de smakar blä! Förstår inte varför Starbucks inte öppnat i Sthlm City än? Någon som vet om det kommer snart? Hursomhelst så var icecoffee det jag drack mest av i Dubai, jag som inte ens dricker kaffe i vanliga fall!

För övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Känner mig supertrött efter arbetsdagen, ska sova strax!

NEW FROM ASOS

Ny klänning från River Island! Lyckades haffa den sista och är supernöjd!
Tror den blir superfin med ett par gräddvita klackar som jag har i garderoben!
New bracelets - utom det sista rosa som kommer från Mono! Gillar det med ögat lite extra mycket!

Eftersom jag brukar beställa från Asos.com till min hemadress i Lidköping fick den här ordern vänta några dagar på mig hemma. Men den som väntar på något gott..! Klänningen från River Island satt som en smäck och armbanden var superfina! Dock är jag osäker på om Asos skickar till en c/o adress? Det står på sidan att det måste vara adressen där kortinnehavaren är skriven - någon som vet om det går att skicka till andra adresser också?

FEATHERS

Tvingade syrran att fota min nya t-shirt från Forever21 som jag köpte i Dubai! Visst är den nice! Det är genomskillniga paljetter hela vägen över fjädrarna. I like it alot! Btw, visst är Lejla duktig på att fota! (och ja det är meningen att ansiktet inte ska vara med hahaha jag orkade inte - har även bett henne fota en del annat, kommer snart!)

NLY HIGH HEELS PARTY!

Vi var några innan som fixade innan partyt började, jag, Sabina, Emelie och Vanessa
Jag körde på nyårsklänningen från Nelly Trend - I like it!
Jag och Sabina som också bloggar och bor i Lidköping!
Emelie och Sabina
David och en av tjejerna som fick tävla i "designtävnligen" och jag!
Tjejen som vann tredjepriset i designtävnligen, jag, Vanessa och Fanny
Efteråt blev det lite häng på Stadt men jag kilade hem rätt tidigt måste jag ändå säga haha.. det var superkul och alla bloggerskor och killarna från Nelly var superroliga och trevliga!


Några av bilderna är mina och några kommer härifrån. Spana gärna in Sabinas blogg HÄR och Vanessa och Fannys blogg HÄR

BEAUTY SHOPPING

BB Cream från Garnier - en till mig och en till min syster. Clean Summer Escape 60 ml - velat ha den länge och passade på nu när Kicks har 20% på alla Clean parfymer (gäller till 28 feb) och Loreal Lash Arhitect 4D mascara - måste testa den nya "Black Lacquer" så jag slog till!

Har hunnit med mycket idag, både fikat med A och Lejla samt gått en sväng på stan. Nu är vi hemma och jag ska göra mig iordning. Jag ska ju vara värdinna på Nelly High Heels Party här i Lidköping.

Hoppas vi ses ikväll!

MARNI AT H&M

Mina favoriter från Marni at H&M! Produktbilderna är från H&M

Jag har spanat in Marnis kollektion för H&M och tycker att det finns några godbitar. Smakar det så kostar det dock.. den högra klänningen kommer att kosta 1299 kr vilket känns lite saftigt, eller vad säger ni? Jag har alltid gillar Marnis skor och de gör mig inte besviken den här gången heller, fastnade bland annat för deras 15 cm klackar med platå som kommer att finnas med i kollektionen. Dock var det inte så många skor med i kollektionen som jag hade hoppats på.. vi får se om jag slår till på något. Har ni hittat något ni vill ha?

NELLY HIGH HEELS PARTY I LIDKÖPING

Ni kommer väl på Nelly High Heels party på Harrys i Lidköping på lördag? Det börjar 21.00 så se till att vara där i god tid så ni kan säkra ett par klackar och en goodiebag!

Vill ni läsa mer och osa till eventet kan ni göra det HÄR.

JUST WEDNESDAY

Hej på er. Vad händer hos er? Jag har inte hunnit blogga så mycket de två senaste dagarna. Har haft fullt upp med jobb, träning och annat. Har bland annat spanat in bokrean på internet men hittade bara 1 bok som jag ville ha.. ska även gå förbi Akademibokhandeln imorgon, har hittat en bok jag ska köpa i present till en person, hehe.

Det hände en lite rolig grej idag förresten! Jag fick utbetalning av Tradedoubler.. ett annonsnätverk där man kan bli medlem och tjäna pengar på bloggen. De har nu sänkt gränsen man måste nå upp till från 500 kr till 300 kr så det är mycket enklare att få utbetalning nu! Om ni har en blogg och vill bli medlemmar kan ni registrera er hos dem, klicka på bilden nedan så kommer ni till registreringen:


COLOUR

Älskar dessa byxor, framförallt de gula! Alla tre kommer från Zara!

Hittade ett par blåa byxor i garderoben som satt som en smäck! De kommer också från Zara men köpte dem för länge sedan! De kommer jag dra fram i vår och sommar. Är dock väldigt sugen på dessa gula byxor. Tänker mig dem + en vit skjorta + mina nya svarta klackar och sen är man klar, eller vad säger ni?

SANDAL BASIC


Nyshoppade klackar från Zara! De kostade endast 399 pix och finns i butik nu! De finns även i orange/begie som jag egentligen tycker är mycket snyggare men dessa kommer nog mer till använding i vår och sommar. De är sköna att gå i (hemma i alla fall) och är 11 cm höga.

PETITE FRANCE

Fransk choklad, ostmacka och två underbart goda macarons i choklad- och lakritssmak
Petite France!

Om ni undrar vad jag gjorde idag så gick jag en 2,5 h promenad runt Kungsholmen till city med Hanna. Vi stannade på Petite France och fikade! Jag har inte varit där tidigare men det var ett riktigt bra och mysigt ställe. Jag gillar fikaställen som är originella och här pratar till och med personalen franska med varandra när de tar beställningarna, underbart! Annars så har jag inte gjort så mycket mer idag, det blev en slapp dag.. imorgon är det en ny jobbvecka så jag ska lägga mig strax. Vi hörs!

DETAILS














Bilder av mig och A - de flesta tagna med Sony Nex-5 (18-55) alla bilder är oredigerade och tagna i Dubai.

MORE DUBAI


Haha.. tänkte bjuda på en liten bild, detta är fattoush, en libanesisk sallad.. rekommenderas! (visst ser jag hungrig ut?)
Vår utsikt under middagen..
Mätt!
Visst är det vackert!
STARBUCKS ICECOFFE! Vet inte vad den lysande pricken är?
A med fin bakgrund!

På begäran av Rebecca, som ville se lite mer av min klänning har jag lagt upp lite bilder från Dubai när vi var vid Dubai Marina (vi kunde gå hit från hotellet på 5 min). Här fanns det jättemycket restauranger och fik och typ lite klubbar på andra sidan (i den blåa byggnaden ovan bland annat). Om ni besöker Dubai får ni inte missa marinan! Vi åt här två gånger och maten var jättegod där vi åt.. vi avslutade kvällen med Starbucks icecoffe, helet galet gott. Har provat icecoffe på Expresso house och Wayne's bland annat och det smakar verkligen äckligt. Vad gör Starbucks med sitt som de inte gör? Önskar de öppnade någonstans inne i Sthlm City, NU!

Tänkte säga godnatt nu, imorgon lägger jag upp bilder på min senaste shopping, stay tuned.

LÖRDAG!


Jag idag! Jag & Hanna gick en sväng på stan. Först var vi väldigt hungriga så vi gick till Wok House som hade byggt om, jättefint! Sedan gick vi till Zara bland annat, där jag köpte den här pastell-lila t-shirten i linnematerial. Helt underbar. (jag vet, jag vet jag skulle inte köpa något) Den fanns i flera pastellfärger och jag ville ha alla men det fick bli denna. Den Chanel-inspirerade kavajen är helt underbar, dock väldigt tunn och den kostar 1159 kr.. vilket jag tycker är lite saftigt för en tunn kavaj på Zara men jag får se, jag ska fundera på det!

Köpte även en duscholja och fick med en liten body lotion inne på Yves Rocher, haha är det bara jag som gillar den butiken? De har alltid superbra erbjudanden tycker jag, framförallt på nätet - kika här!

BEACH 2012

Snygga bikinisar från Victoria's Secret, gillar verkligen bikinitrosorna till vänster!
Två snygga bikinisar från H&M - jag har faktiskt köpt den vita till vänster! Älskar detaljerna.

Tycker det är jättefint med vit bikini när man är riktigt brun! Längtar redan till en ny solsemester, vet att den senaste inte var för så länge sedan men jag trivs verkligen inte med snön. Därför har jag redan börjat kolla på bikinisar! Av erfarenhet måste man vara snabb med att haffa sina favoriter tidigt, speciellt på H&M för där brukar de finaste ta slut i storlekar rätt så snabbt.. har sett att några redan är slut! Däremot brukar det komma ut en till sväng med bikinisar på H&M för runt 50 kr / delen närmare sommaren..

För övrigt vill bara flika in med en till grej, ser inte H&M tjejen mycket naturligare ut än Victoria's Secret tjejen? Jag menar att Victoria's Secret retuscherat sin modell sjukt mycket / onaturligt, kolla på armen till höger på bilden till höger.. det ser lite avklippt ut runt överarmen? Tycker inte det är ok att retuschera så mycket och jag tycker inte att det är snyggt!

BLUEBERRY

Kvällsmaten från Blueberry!
Det var en god smoothie idag! Köpte hem en kycklingwrap och dagens smoothie från Blueberry. De har riktigt goda wraps! De passar perfekt lite senare på dagen eller om man vill ha en lättare lunch. Jag blir dock riktigt mätt på wrapen så för mig funkar den alltid bra.

Har förresten varit och hämtat ett paket på Zara! Spännande va! Det värsta med att jag hämtade paketet inne på Zara var att jag såg 4-5 plagg som jag bara MÅSTE ha så jag provade inget bara för att jag inte ville köpa något haha. Detta shoppingstop gör bara att jag hittar massa saker hela tiden! Hur irriterande som helst.

ELLE UK

ELLE UK Mars 2012 - 39 kr på Pressbyrån, tjock som en bok! Till och med gubben i kassan tyckte tidningen va tung - och billig! Haha.. jag sitter här nu och läser lite innan läggdags (som är snart). Annars så har jag tränat kollat på Grey's Anatomy idag.. hade 1,5 avsnitt att se.. tror dock det har kommit ut ett nytt nu i dagarna. Man hinner ju knappt något när man jobbar, längtar verkligen till helgen! Det blir en lugn helg för mig! Vad har ni för planer då?

För övrigt, hur snygg färg har Alexa på sitt hår? Jag har ju också ljusare nedtill men funderar på att markera det mer som hon har gjort, gillar det verkligen! ELLE har för övrigt gått in för det här med pasteller. Har aldrig haft en thing för pasteller även om jag tyckt de var fina men nu är jag sugen på att köpa allt inom pastellväg men tänker på mitt shoppingstop (fick dock min Guldbonus från H&M idag haha, bara det att man får Guldbonus är ju lite tragiskt)

LV SS 2012

Jag personligen är inget fan av Louis Vuitton - eller jag har inte varit det, förrän nu! Deras SS 2012 är ju hur underbar som helst! Kolla på kampanjen & showen! Man kan säga vad man vill om den här kollektionen MEN ingen kan tycka att den här visningen på något sätt är dålig eller tråkig. Vem hade inte velat närvara på den? Wow. Om jag bara hade pengar att köpa alla grejer och tillfällen att använda dem.

YELLOW AT MONKI

Kan säga att min mobilkamera har uppfattat färgerna på bilden lite konstigt, bland annat är min jacka svart och inte åt det lila hållet som den ser ut (på min dator i alla fall)! Tröjan är verkligen knallgul nästan neonfärgad.

Den här tröjan hittade jag på Monki idag men det blev inget köp (än) jag har totalt köpstop på kläder just nu! Den var i lite annorlunda material och den lyste verkligen gul! Tror den blir jättefin till våren. Det var redan utplockat så är lite orolig för att den ska försvinna. Den kostade 350 kr för er som vill veta - jag kan inte hitta den på hemsidan dock :(

YESTERDAY

Hanna kom förbi med dessa godsaker!

Igår lyckades jag tvätta 4 maskiner! Wiho, helt omöjligt att hitta tid så det var riktigt bra jobbat haha! Medan jag va hemma kom Hanna och hälsade på och hade med sig lite allahjärtansdag fika! Visst är chokladen fin! Så vi åt detta (inte allt) och kollade på Top Model. Jag tycker Jamilla är jättelik Rihanna! Verkligen look-alike, de måste ju vara släkt eller något sånt? Haha.. för övrigt, appropå Jamilla i Top Model.. inte första gången hon är med i TV:

Tycker dock hon ska hålla sig till att vara modell! Hehe

Jobbfika idag, kärlekste från Kahls (bästa stället - 14 kr för dagens te) och en chokladbit från Anthon Berg!

Tänkte att jag skulle unna mig en fika idag eftersom jag åt en liten lunch och eftersom det är allahjärtans dag. Jag och A bor ju inte nära så vi kommer inte ses idag men vi sågs hela helgen! Det är jättefint med en kärleksdag men jag tycker att det är ännu finare och viktigare att uppmärksamma varandra ofta! Speciellt när man inte förväntar sig något (för visst förväntar man sig något idag om man ska ses med sin älskling). Så kom ihåg att ta hand om varandra, livet är alldeles för kort för att inte göra massa gulliga grejer för varandra i vardagen!

GODNATT!

Jag påväg till hotellet - går på den nästintill obefintliga trotoaren i Dubai haha..

Slängde in en Dubaibild här, tyckte den passade så bra eftersom det är natt. Tänkte bara säga godnatt och att den nya bloggdesignen är uppe. Om ni inte ser den kan ni trycka f5 eller uppdatera sidan i webbläsaren. Jag vet att vissa bilder är väldigt stora men det kommer att ta ett tag att minska ned dem, så hoppas att ni inte stör er på detta alltför mycket! Vi hörs imorgon!

DESIGNBYTE!

Jag kommer strax att byta design (äntligen!) och därför kan det se lite konstigt ut här under en liten stund. Dessutom kommer vissa bilder att vara för stora för designen - bland annat mina Dubaibilder men jag ska korrigera detta i efterhand. Hoppas ni har överseende med detta!

JACKETS

Jag har ju även inhandlat en ny röd skinnjacka från Jofama! Ni minns att jag beställde den på Members?


Säg förresten till om ni vill ha en invite till Members.com så skickar jag en, skriv bara er mail i kommentaren! Då går det snabbare och är lättare att bli medlem på sidan! De har supererbjudanden hela tiden! Min jacka finns bland annat på Nelly.se och där kostar den 3149 kr - så BLI medlemmar!

För övrigt, ni vet när man har mycket av ett plagg, t ex många jeans, många tröjor, eller kanske många väskor? Jag har jättemånga jackor! Kanske ska göra ett inlägg med alla? Haha..

ME ♥ GIVENCHY


Mitt största köp i Dubai blev en svart Givenchy-väska med mörkblå detaljer!

Jag älskar den och den är mitt bästa köp någonsin! (ska bara börja våga använda den haha)

Detta är min nya väska! Det är en Antigona bag från Givenchy som jag suktat efter ett tag. När jag såg den i Dubai blev det svårt att inte slå till! Dessutom fanns den i så många olika färger, skinn och med lite storleksskillnad men till slut föll jag för den här svarta (klassiskt) med mörkblå detaljer som syns när man kommer på nära håll! För övrigt gjorde jag ett annat större inköp  - igår, köpte den här begie kappan som jag har på mig på Filippa K. Är riktigt nöjd! (hej shoppingförbud i ett år framöver?)

SHOPPING I DUBAI

Jag i Mall of Emirates på deras Italien-inspirerade "shoppinggata"
UAE är ett muslimskt land men hade mycket juldekorationer! Det tyckte jag var fint :)
Söta björnar!
Sorry för den suddiga bilden, men hade inget bättre från besöket på Pinkberry - så GOTT! Varför har vi inte detta i Sverige?
Shoppade inte så mycket men shoppade något STORT!
Shoppade även lite på Forever 21!
Ice coffee & ice tea!
En paus i shoppingen, förrätt - chilliräkor
Hur snyggt var det här stället? A sitter och väntar på huvudrätten som var..
Miniburgare! Mina med nötkött.. A valde dock de med kamelkött! Helt kolesterolfritt haha, smakade också och det var inte så stor skillnad.. lite mindre smak på kamelköttet hahaha..
Var tvungen att fota lite här inne.. haha
Kändes lite som att vi var inne i ett spaceship haha.. varför har inte vi såna här ställen i Sverige? Den här restaurangen fanns i Dubai Mall.


Hej på er! Tänkte visa er lite av hur de två största Malls såg ut.. detta är dock bara lite av hur det var.. men det fanns gott om affärer, fikaställen och restauranger, för alla smaker! Allt var mycket större och bättre än i Sverige, det kändes lite b att komma tillbaka till Sverige efter att vi varit i Dubai! Haha.. jag köpte något STORT i Dubai vilket också är en investering! Ni får se vad det var väldig snart (A fotade mig i solen idag med det jag köpte..)

MJAU MJAU

Miu Miu såklart, inte Mjau Mjau men erkänn att det låter lite som det! Haha
Innuti låg två böcker med bilder på smycken och väskor samt andra accessoarer!
Juveler..
Väskor..

Appropå rubriken, hehe så tycker jag att det är kul att säga Mjau Mjau istället för Miu Miu, jättetöntigt jag vet. När jag var i deras butik i Dubai fick jag deras "produktkatalog" i en rosa förpackning - "ta den" sa expediten, "den är jättefin".. eftersom hon räckte fram den tog jag den och nu när jag öppnade den hemma visade det sig vara två böcker.. så trevligt!! Så nu vet ni vad jag bläddrat i ikväll.. bara att drömma sig bort bland snygga accessoarer..

MINTY

Här är tröjan jag provade i tisdags (när jag tog den andra bilden på min vita tröja). Det står mellan den här och den med USA flaggan från Gina.. den här känns dock lite roligare eftersom den är mintfärgad + att den går att använda till leggings.. Tänker mig att jag slänger på den här när jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig en tidig vårdag.. sen är man klar! Slå till eller inte? 399 kr kostar den och finns på H&M Trend..

TODAY

Det blev två hastigt tagna bilder, har lovat Rebecca att jag ska lägga upp bilder på mina nya tröja från H&M Trend. Provade en annan tröja idag och passade därför på att fota min eftersom det var så bra ljus där inne :) hehe.. Ursäkta mig för att jag är så sliten i övrigt men man kan säga att en arbetsdag och kylan gjorde sitt idag haha..

För övrigt var jag på Fiore och käkade en riktigt god pasta med Moa & Aida idag. Riktigt trevligt!

SWEATER

Tröja från Gina Tricot

Tog den här bilden i provrummet på Gina Tricot i Lidköping. Det är typ den enda Gina-butiken där jag inte känner mig stressad haha. De flesta butikerna här i Stockholm är fullproppade med folk de tider jag hinner gå på stan och det känns aldrig som att man riktigt hinner kolla på grejer.. Tyckte den här USA tröjan var fin, dock lite slapp längst ned vilket gjorde att jag inte slog till.. men nu när jag ser den så var den ju rätt fin men det känns som att jag blir några år yngre i den, eller? Det är menat som negativt i det här sammanhanget..

HELGEN

Grönsaker med dip och Vanilla Coke till Melodifestivalen!

Tro det eller ej men jag klarade mig utan tågförseningar den här helgen! Var jätteorolig innan jag skulle åka eftersom en kontaktledning blivit nedriven vid Stockholm Södra och det därför var totalstop på morgonen. Som tur kom mitt tåg i tid och vi åkte i tid. Samma var de på väg hem förutom att vi fick plocka upp några resenärer från ett annat tåg. De hade hade blivit evakuerade i Södertälje.. tydligen hade det vart någon rökutveckling i deras tåg.. skrämmande!

Annars har helgen spenderats med familjen. Jag har inte gjort något speciellt men det var skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, inte ofta det är så! Jag och Lejla köpte Vanilla Coke (vi måste vara de enda personerna som gillar det haha) samt en massa grönsaker och dip som vi gottade oss i medans vi såg på Melodifestivalen! Hur rolig var Sean Banan (inte så att man vill skicka honom vidare till Eurovision men som ett roligt inslag i Melodifestivalen)? Hur tråkiga var typ alla nummer utom hans och Loreens? Gina var ju hur bra som helst också, en riktigt talang!

TORSDAG!

Hej på er! Tänkte kika in här lite snabbt bara. Har inte haft tid för bloggen idag. Först och främst slutade jag kvart i fem för att gå till gymmet och köra ett pass (blev två den här veckan, tre förra veckan och två veckan innan det - som var första efter semestern). Därefter gick jag till Accent eftersom jag skulle få en ny resväska eftersom min hade en stor spricka när den blev levererad till min dörr efter att de glömt den i Oslo.. Så jag fick en ny väska men la till lite pengar och köpte en "fyrhjuls"-väska dvs. som man kan rulla åt alla håll och inte behöver släpa på.. hehe. Sen skulle jag ha med mig den på bussen och det gick ju ok. Värre var det när jag skulle in med den på min minimala Ica-butik för att hämta ut ett paket från Nelly. Är ju lite stammis där så jag skäms varje gång jag ska hämta ut ett paket.. hur känd är jag där? Jo, de frågar inte längre om leg..

Nu ska jag sova, imorgon ska jag åka till Lidköping för att hälsa på familjen som jag senast träffade under juldagarna! Vi hörs - visar det som kom i Nellypaketet någon dag inom en snar framtid ;)

Innan ni lägger er - hur roligt är inte detta haha:



ÖKENSAFARI!

I'm selling this car haha.. ne men detta är bilen vi åkte med i öknen!
Jag väntar på att åka!! Haha..
Precis när vi kom fram till öknen.. här bredvid vägen fortfarande..
A - modellpose? Haha
Vi två
Hehe..
Öken
De andra safaribilarna
Fint!
Jag!
Åkte "snowboard" eller ja, sandboard kanske det blir.. det var kul & läskigt!
Ser smått galen ut här men kan säga att det var lättare att ta sig ned med brädan.. än upp.. haha
A åker!
Ser ni mig?
Mitt i öknen skulle vi äta en middag (här samlades alla som åkte på safari samtidigt)
Jag tog en Coca Cola när vi kom dit, lagom sliten och sandig hahaha
Fotade mig själv medan A bytte om, till vad undrar ni?
En sheik? Hahaha
Var tvungen att göra en henna-tatuering.. haha den höll i en vecka!
A och en.. fågel? Fråga inte varför (jag undrar också - för jag höll mig långt borta från den haha)
En kille uppträdde så tände han det här ljuset på sin dräkt. Haha lite kul faktiskt!
Typiska magdansösen? Haha..


Hoppas att ni gillar bilderna! Ökensafari - vilken hit! Det kostade ca 300 kr per person för att åka upp och ned bland sanden i öknen, för att testa på sandboard, rida kamel (vi gjorde inte det med man kunde) och middag - buffe. Vi blev även upplockade och avsläppta på hotellet! Detta rekommenderar jag verkligen! Boka in det om ni ska dit!

Om ni undrar över vädret i Dubai så var det väldigt varmt under dagarna. På kvällen var det bra att ha en kavaj/tröja när man gick ut.. lite som en typsik svensk sommarnatt.. Men som ni ser så gick vi runt med koftor och jeans/byxor även på dagen och detta beror på att man t ex inte fick vistas i galleriorna t ex med bara axlar/knän utan dessa skulle helst vara täckta och av respekt mot dem som bor där.