Dagsplanering

Tänkte göra en liten planering av vad jag ska göra idag, känner att jag kommer att ha fullt upp, så here it goes:

  • Diska [x]
  • Handla [x]
  • Duscha [x]
  • Laga mat [x]
  • Städa [x]
  • Träffa älskling [x]
  • Läsa Diskursanalys [ ] blev ingen läsning tyvärr

Jag tror detta är allt som jag har att göra hittils, älskling skulle komma runt klockan 17, så jag har en del att stå i om jag ska hinna göra allt som står innan det!

Vi hörs senare!

Slösa & Spara: Boots

 

 

Nu när det är dags att köpa stövlar kan det vara svårt att hitta ett par snygga, jag köpte ett par lårhöga på Scorett & ett par boots på Vagabond som jag är jättenöjd med! Jag spanade dessutom lite på stövlarna ovan som kommer från Vagabond, tycker att de liknar Miu Miu stövlarna som är betydligt dyrare. Så detta är dagens tips!


Köp köp köp!


Om ni missat del 2...

Del 1 visade jag här


Tonight

Kvällen börjar med träning! Ska iväg på träning om en halvtimme, så ska skynda mig här!

Tove är min favorit i Idol!

Sedan ska jag & Karolin (som bott här innan) se på idol & göra lite drinkar! Vi kommer förmodligen att dra in till stan också! Kanske spana in något nytt ställe? Tips Örebroare?

Vi hörs senare eller imorgon!


Något jag inte förstår..

Såg detta inne på ica när jag skulle handla..

Detta ser lite sjukt ut, lite absurt - tycker ni inte?


Glöm inte mina auktioner

Klicka på bilden för att komma till mina tradera auktioner!

Klicka klicka klicka

Förhandlingsteknik är kul!

Var på en föreläsning om förhandlingsteknik som arrangerades av Tria som tillhör Unionen. Det var en bra föreläsning, lite repetition från arbetsrätten som vi läste förra terminen! Tycker att arbetsrätten var det roligaste vi har gjort & funderar på att kanske läsa lite mer nästa år, men allt beror på var jag befinner mig då!

Tog en liten smygbild med mobilen *hihi*


School

Är jag hemma en liten sväng bara, hade lite disk som skulle diskas undan & just nu dricker jag icecoffe! Tar det lite lugnt med andra ord, hade lektion 10.15-12 idag men snart ska jag tillbaka till skolan för att lyssna på en föreläsning om förhandlingsteknik som Tria håller! Detta är dock mellan 13.15-16.00 vilket innebär att jag är borta hemifrån en stor del av dagen. Men så är livet när man är student!


Skulle bara säga hej, försöker blogga senare ikväll, just nu ska jag bara ta det lugnt i 20 minuter till & sedan ska jag iväg!

Vi hörs!

New stuff!

Har köpt massor av nya grejer bland annat köpte jag den gråa mössan & halsduken på H&M

Den här tröjan klickade jag hem från Bubbleroom.se!

Underbar oversize tröja!

Väskan kostade endast 99:- är väldigt nöjd med den, nu hoppas jag bara att den håller!

Väskan är i perfekt storlek, kan verkligen rekomendera den, den finns även i rött & ni hittar den här

 

Har även en jätterolig nyhet men mer om det kommer i helgen!


Häftigaste skorna just nu

De var väldigt lätta att gå i!

Det blev inget köp idag, mest för att jag inte vet när jag ska ha dem, men annars så var de skitsnygga!


Ni hittar dem på Dinsko & får dem för 599:-


How I met your mother

Kollat på How I met your mother hela kvällen, så bra!

 

...har inte orkat blogga idag, har haft fullt upp! Lovar att bättra mig imorgon!


. . .

p.s. ni som inte är intresserade av "dagens outfit" inlägg kan skippa mina inlägg idag. Jag vet inte vad som har tagit åt mig, okej?

(Läs min twitter istället)

Minoutfit.se

Blev ju aktiv på minoutfit.se för ett tag sen, skaffade det för länge sedan men la inte in speciellt många outfits & var inte inne på sidan så ofta, men för ett tag sen upptäckte jag att sidan verkligen var bra, man kan hitta mycket inspiration där!


Så jag blev glad när jag såg att jag blev "dagens outfit" i förrgår! Såg det förstås då på kvällen men jag hann inte skriva om det!

Jag har försökt ringa in & stryka under det lite fint haha - not


Btw, outfiten tog jag för ett tag sen, hade inte lagt upp den, det finns lite nyare outfits på min profil, klicka här för att spana in, om ni inte kommer fram kan ni söka på "Ayla" så hitar ni mig!

Såhär såg outfiten ut, lite suddig bild, ni vet väl vid det här laget att jag inte har fått upp någon spegel i rummet utan måste stå på toalettstolen för att kunna ta en helkroppsbild, jättejobbigt.



Säljes: Chanelinspirerad väska från Gina Tricot

Utrop: 1 kr, ni hittar den på tradera! Klicka på bilden för att komma till auktionen!


Necklace

Köpte ett nytt halsband igår, det är underbart

Halsbandet kommer från GinaTricot, har även på mig en t-shirt från Mango & Jeans från Miss Sixty (Love them)

Beställt

Lade precis en beställning på Bubbleroom, älskar oversizetröjan & weekendväskan

Perfekt hösttröja men jag kommer att ha min uppknäppt

Weekendväskan kommer verkligen att komma till användning eftersom jag ofta åker hem över helgen! För övrigt den kostade bara 99 kr & finns även i rött!


Använd dessutom rabattkod "tidning2" när ni beställer över 300 kr, så får ni 100 kr rabatt!


Tradera!

Har lagt ut mitt Hermes bälte som jag köpte på second hand, ni hittar det här


Budgivningen börjar på 1 kr

Fredag

Idag kommer älskling hit till Örebro, vilket innebär att jag inte kommer att blogga så mycket de närmaste dagarna (för nu har jag ett liv som inte endast består utav att plugga, städa osv haha)

Så länge kan ni ju spana in mitt arkiv, eller den här snygga kavajen från asos.com:

Give!


Jimmy Choo for H&M

Som alla andra modeintresserade har jag spanat in Jimmy Choos kollektion för H&M. Jag har dessutom hittat två favoriter. Skulle inte tacka nej till flera av skorna/väskorna men däremot tyckte jag inte om plaggen, såg ut som något som man "redan sett" inget nytt med andra ord.

Eftersom jag inte bor i Stockholm, Göteborg eller någon annan av de lyckliga städerna som kommer få kollektionen kan jag bara sitta & vänta tills kollektionen släpps på internet, där släpps inte ens hela!

Här är mina favoriter:

Dessa snyggingar kommer att kosta runt 1000 kr


Dessa kommer att kosta runt 800 kr


H&M Outfit

Jag gillar grått & framförallt svart, tycker de går bra ihop. Jag föredrar även silver & platina framför guld! Jag tycker även att dessa färger passar superbra på hösten, därför gjorde jag en snygg höstoutft med kläder & accessoarer från H&M.


Det totala priset för outfiten blir 1156,50:- men just nu kan ni få 25 % rabatt på den dyraste varan om ni anger kod: 8564 senast den 8 november!

 

Använder ni rabatten på den här outfiten blir det totala priset: 1031,75 för att vara exakt, dvs lite över tusenlappen, hur perfekt är inte det?


Vågar man vaccinera sig nu?

När larmet om Svinis kom blev alla skiträdda & staten beställde in massvis med vaccin till alla. Nästan alla ville ha vaccinet, nu läste jag att endast 50% ville vaccinera sig & för att uppnå ett resultat med vaccinet måste minst 80% vaccinera sig.

Jag var helt inne på att jag ville vaccinera mig tills jag läste detta: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5995977.ab jag är verkligen jättenojig jag gillar inte att bli sjuk & inte nog med detta finns är det en kvinna i Österrike som varnat folk om att vaccinet är framställt för att folk ska dö utav det! Jag vet inte, det är mycket spekulationer kring allt, konspirationsteorier..



men vad säger ni, ska ni vaccinera er?



Tips!

Har ni lite eller begränsat med pengar & måste köpa ett par snygga stövlar till hösten/vintern tycker jag ni ska spana in dessa på Nelly.se:

Klicka på bilden för att komma direkt till stöveln! De kostar endast 399:- & är du student får du 10% rabatt!


Träningsvärk!

Usch! Har jätteont i låren, har tränat 2 dagar i rad nu & ska ta en ledig dag idag & träna på torsdag & fredag istället. Blir nog bättre så att jag kan återhämta mig!

Puh, nu ska jag vila & ikväll ska jag till Karolin som har flyttat från korridoren!


Just nu..

är jag arg över hur vissa människor diskuterar & argumenterar, personangrepp, svarar inte på mina frågor, skriker & väcker alla i korridoren. Ja, ingen sa att det va lätt att bo med annorlunda människor..


jaja, det ordnar sig säkert imorgon, då ska jag be om ursäkt till alla i korridoren för att en viss person skrek halv ett på natten, och guess what, det var inte jag som skrek. Ni som har varit här minst 5 min kan nog gissa.

Djävulen bär prada

Har läst boken Djävulen bär prada den senaste tiden (eftersom jag läser så mycket annat blir det inte mycket tid över till att läsa vanliga böcker)

Har läst ungefär halva och hittils tycker jag att den är bra, det är intressant att veta att boken också tros handla om (till stor del) hur det var för författaren Lauren Weisberger själv att vara assistent åt Anna Wintour på Vouge!



Jag blir så jävla arg & frustrerad!

PÅ Sverigedemokraterna som för mig vinner priset för de mest inkompenta, trångsynta, idiotiska & hatiska människorna i världen!

Om ni läser den här artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5984647.ab kommer ni som inte är insatta snart att inse att den här människan, som är Rasisternas partiledare (jag menar SD:s partiledare), är helt inkompetent & slänger ur sig påståenden som det inte finns någon grund för.

Det är sjukt hur människor kan vara obildade i ett land som Sverige, jag är rädd, verkligen rädd för hur utvecklingen för dessa människor har stannat. Dessa människor behöver hjälp & vi andra människor i Sverige som är bildade måste hjälpa dem att lära sig. Att lära sig läsa fakta, att lära sig om vetenskap & religion. För hittils har de haft väldigt svårt att behärska dessa ämnen. Kanske är de förlorade, kanske är de ute med dem, de har inte fått kunskapens gåva men vi andra måste stå upp mot dem & omvandla vår ilska mot den här okunskapen & idiotismen till en stor sköld som står emot deras okunniga & falska argument om Sverige & dess människor.

Så vem är med mig? Vem vill sprida kunskap om hur Sverige egentligen är, vad som är fakta, vad som är religion och vem vill lära dessa människor vad vetenskap är?

Stoppa Rasisternas (SD:s) propaganda mot Muslimer
(för uppenbarligen har de INTE en jävla aning om vad det innebär att vara muslim, kristen eller något annat)

Glöm aldrig:

..ehem..ja, inte rasister alltså? "ok"

Läs artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5823268.ab


Tjejkvällen!

Skulle ju visat bilder från Rebeccas tjejkväll på salongen! Här är de:

Rebecca

Moa

Jag (det syns inte så bra men jag har på mig mina nya lårhöga stövlar - eller de går precis över knät)

Rebecca & Una

Trevligt!

Girls!


Det var väldigt trevligt, Rebecca delade dessutom ut flera kompiskort, säg till om ni vill ha ett så får ni lite rabatt hos henne, hon är jättebra så kan verkligen rekomendera henne!


Upp

Sorry för att jag inte uppdaterat, men har som sagt varit hemma i Lidköping. Passade på att gå på bio med min lillasyster. Det blev den nya animerade filmen "Upp"

Verkligen att rekomendera om ni vill se en animerad film (obs, jag blev tårögd flera gånger haha jag vet att jag är töntig men kunde inte hjälpa det, den gamle mannens historia var väldigt speciell)


Kort inlägg

Ska iväg snart, har en kurs till körkortet som jag måste gå med pappa imorgon! Därför ska jag åka hem. Hemtentan är inlämnad & seminariet avklarat. Ikväll kommer jag förmodligen gå på Bio med min lillasyster som vill se filmen "Upp" får hoppas att den är bra!

Har lite bilder från tjejkvällen igår, men jag visar dem när jag kommer hem på söndag eller måndag!


Vi hörs!

Sjukt ideal

Läste den här artikeln på Aftonbladet & många av er har säkert redan uppmärksammat nyheten eftersom det skrivits mycket om detta i media. Ralph Lauren som alltså gjort kampanjen har nu sparkat henne för att hon "inte levde upp till kraven i sitt kontakt" vad de nu menar med detta verkar klart för oss alla - att hon var för tjock.

De kallar henne "sund" men menar att hon är för tjock för deras kampanjer, den här modellen som är 178 centimeter lång, väger 54,4 kilo och har storlek 32 i kläder, är smalare än de flesta människor jag känner.

För mig är detta helt sjukt & absurt, hur kan vi låta modekedjorna komma undan med detta? För på något sätt känns det som att de gör det? Många bloggar om modeller som går på catwalk, som står helt vikta för att de är för smala för sin kropp. Jag har inget emot människor som är naturligt smala, för let's face it, de kan inte göra så mycket åt det. Däremot har jag väldigt mycket emot de människor som sätter upp sjuka ideal, som att en tjej på 178 cm ska väga 54,4 kilo? Kan inte tänka mig något annat än att den här tjejen hade varit fullständigt normal om hon så var 168 cm och vägde 54,4 kilo. Sen att de tycker att hon är för tjock och sund med sina 54,4 kilo? Läs det högt & lyssna på hur det låter!

Det som är ännu mer ironiskt är att Ralp Lauren är ett Amerikanskt märke. Jag menar, hur många procent av befolkningen når de egentligen ut med en bild som den här? Observera att huvudet är större än midjan.


P.S. Detta är varför alla kampanjer & bilder som är retusherade oavsett om de är lite tillfixade eller kraftigt förändrade bör ha en stämpel som tydligt förklarar att verkligheten är en annan. Det är vi människor som skapar idealet & det är bara vi som kan förändra det.

Some pics from last night

Trevliga Kajsa & jag

Ska sluta posa sådär, jag lovar (älskar min Matthew Williamson for H&M väska)

Träffade den här mannen ute, ingen mindre än kassören i SSU Skaraborg (även när jag va ordförande)

Anna & jag utanför Strömpis (påväg hem)

I väntan på bussen

Den här bilden ser så rolig ut, Moa ville inte att någon skulle posa (läs:jag)

Älskade väska

Alla var trötta påväg hem

Lite suddigt!

 

Vill bara säga att det är riktigt bra utav Örebro som har skaffat sig nya fräscha stadsbussar som går på biogas! Ett stort plus, fler kommuner & landsting borde byta ut sina gamla slitna dieseldrivna bussar!

 


Party Party

Tog ett kort ståendes på toalettstolen bara för att få med hela outfiten!

Lägenheten som vi var i, inte någons utan den här lånar man när det är dags för fest!

Fint uppdukat!

Välkomstdrink med hallon!

Massa härliga tjejer!

Snart mat!

Mat! Enchiladas med massa sallad! Supergott!

Vipsgrädde-daim-hallon tårta!

Supergod!

MOA!

Jag!

Härliga tjejer!

Och fler..

Camilla & Anna (och Anna i bakgrunden)

Moa igen!

Min drink, efter att vi kört lite lekar :D

Tyckte det var så kul, alla hade svarta skor utom någon som hade vita converse haha

 

Ne nu orkar jag inte mer, imorgon ska jag plugga så vi hörs när jag har tid, då laddar jag upp resten av bilderna!

 


Stresstigt

Idag har jag fullt upp! Kommer inte hinna skriva så mycket. Först ska jag skriva klart en grej till skolan, sedan ska jag skynda mig till stan för att köpa en grej & sedan ska jag göra mig iordning inför tjejfesten som är ikväll!

Ska vara där 18.00 vilket skapar lite panik just nu när jag ser på klockan som är 14.00, inte många timmar att hinna göra allt jag ska göra på! (Ska även hinna äta + duscha & sånt)


Jag bjuder på en bild så länge, så ni inte saknar mig alltför mycket!



Bilden är ifrån lördas!

Hittade den här på Sofies blogg..

Detta är en parodi på Svenska Hollywoodfruar!


Så himla bra, här har ni länken till Sofies blogg


Love H&M

Hur snygg är den här klänningen? Den har dessutom inbyggda axelvaddar!

 

Den blir din för 699:- däremot kan du nu få den för 629:- om du använder koden 8523 i kassan!

Koden ger dig 10 % på hela köpet, shoppa, shoppa, shoppa!


My new vintage Moschino belt!

Vad tycker ni om mitt nya vintagebälte från Moschino?

Däremot är jag lite besviken över att jag inte kan ha den runt höfterna utan endast i midjan, funderar på om jag ska köpa ett större bälte och sätta på bokstäverna på det? Men då blir ju inte hela bältet "äkta" eller vad man ska säga.. vad tycker ni?


Den här tjejen har verkligen talang!

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre

 

Tror att alla tjejer någon gång i livet har kunnat/kan eller kommer känna igen sig någonstans i texten!


New from Yves Rocher

Första raden från vänster: Bodylotion som ger sollyster, gel som kyler fötterna (present som jag ska ge bort) och mörkblå kajalpenna

Andra raden från vänster: Två läppbalsam med olika lukter (ska ge bort det gröna) + den hemliga presenten som består av en rengöring & creme för antirynk (som jag också ska ge bort!)


Den hemliga presenten var ju visserligen bra om man behövde antirynk produkter, som tur kan jag ge bort dem! För övrigt vill jag bara tipsa om den blå kajalpennan, den var jättebra & precis så som jag ville ha den, mörkblå!


Power Sholuder

Några frågade var jag köpt den här snygga tröjan, den kommer från en utlänsk sida, om någon är intresserad kan jag kolla om den finns kvar?

 

Ni kan förresten gå in på minoutfit.se för att rösta på mig! Klicka här


Panik

Har tagit massa bilder & precis när jag ska lägga upp dem är kamerakabeln borta! Vad gör man? (Köper minneskortsläsare - smidigare på alla sätt) Jag behöver den nu!


För övrigt har jag redan hunnit vara på lektion & har insett att jag måste iväg för att mer eller mindre storhandla färskvaror. Så blir det när man är borta 10 dagar hemifrån!

Hörs sen

Gårdagen i bilder

På gott & ont, vill ni se en störd bild på mig? Såhär ser jag ut när jag sjunger BRITNEY på singstar!

Håret bakom örat så jag kan se all text & hur många poäng jag får + Britney (konstiga) rörelser

INLEVELSE MINA VÄNNER INLEVELSE

VI skulle ta en gruppbild, haha enda bilden som Sofie (längst bak) inte har uppe händerna

Ser ni händerna? Haha, jag syns knappt bakom henne 8-)

Visst är det kul att alla här var brunetter förutom EN? Haha

Jag vet inte vad vi tänkte här, vi la oss på sängen & skulle ta en gruppbild med självutlösaren

Sofie förlåt för att jag mobbade dig för händerna, jag är så himla trött, åkte hem till Örebro förut & va hemma lite innan 23 & snart är det läggdags!


Home

From party, det var kul på förfesten (som vanligt - vi hade tjejfest med singstar bland annat) men sedan gick det väldigt nedåt på Stadt där det var väldigt mycket, ehem, gamlingar (i alla fall om man är 20 som jag) slutade med att jag & Sofie drog hem vid ungefär 01. Senare vid Framnäs (ungefär där jag bor) träffar jag mina föräldrar & min syster som varit på någon grej i någon annan stad med en förening i stan. Så sen gick vi hem hela familjen. Haha hur stor är chansen är vi kommer samtidigt? Haha..

Ne nu ska jag sova, ska försöka få lite bilder från kvällen (kan dock dröja)


Godnaaaaatt

Colour

Några hastigt tagna bilder, före & efter toning, håret är alltså svart när man ser det i verkligheten men med blixt blir det mer brunt.. får hoppas att toningen håller ett tag så slingorna inte börjar lysa igenom, men då får jag tona om igen!

Very brunette again! Love it!

Tycker att den här färgen passar bättre till höst & vinter också!


Istället för att plugga..

...har jag fastnat för det otroligt spännande spelet The Sims 3 som jag köpte till min lillasyster när det kom ut. Det är helt beroendeframkallande, vad ska jag göra? Haha.

Har samlat tillräckligt mycket i min skattkista för att köpa en humörhanterare & en samlingsassistent!

Samlingsassistenten upptäcker sådana här. Jag har massor av diamanter, smaragder & rubiner!

 

Haha jag vet, The Sims kanske inte är det bästa man kan göra, men jag tycker att det är roligt & tänker stå för det!


Nyshoppat smink

Köpte L'oreal smink den här gången, har varit så missnöjd med Fiberwig mascaran, samt den jag hade innan, som var en volym mascara från YSL. Visste innan att telescopic mascaran från L'oreal varit bra så jag tog den i någon ny variant som var mer svart i färgen (passar mitt nya hår, ni får se sen vad jag menar).

Köpte även en ny foundation som appliceras med en roller, bara för att testa, den funkar faktiskt bra! Även om jag hellre applicerar med svamp!

Recension: Fiberwig

 

Hållbarhet: Håller hela dagen

Separerar fransar: Ja, men man måste lägga på den fler gånger för bra resultat

Lätt att ta bort: Ja

Smular: Nej

Passar till vardag: Ja

Passar till fest: Nej

Passar dig som: Vill ha en vardagsmascara, funkar inte alls till fest, alldeles för svag för min smak, om du brukar använda brun mascara i vanliga fall & är blond är den här bra.

Pris: För dyr för vad man får! En likadan mascara kan man få runt hundralappen från L'oreal eller Max Factor.

Kommer jag att köpa den igen?: Nej

 

Slutkommentar: Passade inte mig eftersom jag tyckte den var för svag, den höll bra men jag fick applicera den fler gånger på morgonen vilket inte alls är bra när man har lite tid. Tycker den är för dyr, den kostar 220 kr.

 


Necklace

Just nu vill jag ha det här halsbandet, visst lyfter det en tråkig svart plagg?
Finns på asos.com & kostar ungefär 523 kr (plus frakt)

Tandläkaren & Shopping!

Har varit en dålig bloggare idag! Däremot har jag varit en bra student & pluggat. Hade även en tandläkartid idag, som gick jättebra! Inga hål! Yeeeeey! Efter det hann jag med lite shopping, visar imorgon vad jag har köpt för något!


Vi hörs


M2M - den enda caschbacksidan som funkar!

Idag när jag gick in på min mail såg jag att jag hade fått ett "Grattis" mail av M2M som meddelade att jag vunnit biobiljetterna den här veckan! Hur bra?

Bio är aldrig fel, speciellt nu i höstmörkret! Det enda jag gjorde var att skriva om M2M här i min blogg, det gjorde jag i samband med Fujidirekt erbjudandet bland annat (som jag hoppas ni utnyttjat, om inte kan ni läsa mer om det här)

 

Vill du också vara med och tävla?

 

Klicka dig vidare till M2M & bli medlem idag, där väntar fina presentkort & priser som du kan vinna i deras tävlingar! Det enda du behöver göra är att gå in på M2M varje gång du ska handla på nätet & klicka dig vidare till den hemsidan du ska handla från genom deras länkar så de kan spåra köpet! Sedan byter du in dina poäng! Lätt som en plätt!


Funderingar

Har funderat på vad jag ska skriva hela dagen, men har varit helt oinspirerad. Har väldigt mycket att tänka på just nu vilket har medfört onödigt mycket stress. Däremot har jag läst lite bloggar & kommit fram till hur det står till i bloggvärlden.

Du får inte:

* Se ut som du vill, för då klagar någon som inte är nöjd med sig själv
* Ha på dig vad som helst, för då är det fel märke, fel pris eller sitter fel
* Sminka sig som du vill, för man ser knäpp ut i det "nya"
* Vara ihop med vem du vill, för folk gillar att lägga sig i andras privatliv
* Umgås med vem du vill, för ens vänner gör saker som inte är bra eller ser ut på ett visst sätt
* Göra vad du vill, för om det skulle råka handla om att festa exempelvis är man en dålig förebild
* Skriva vad man vill, för det är ju inte alls ens egen blogg man skriver det i (ironi)
* Fundera öppet, för då tänker man fel
* Skriva så ofta du vill, skriver du inte tillräckligt många inlägg varje dag är du en DÅLIG PERSON
* Lägga ut vilka bilder man vill, för då är de fel, fula eller opassande

och sist men inte minst, får man inte väga hur mycket man vill (eller hur mycket man kan väga) för då är man för tjock eller anorektiker!


Varför är det så svårt för en del personer att förstå:

Läs inte bloggar du stör dig på & om du nu måste, varför orka skriva kommentarer & klaga när det ändå inte leder till något? Seriöst?


Tyckte bland annat att det var väldigt komiskt när Kenza fick kommentarer om hur hon borde & inte borde se ut. Hilarious! Kan inte göra mer än att skratta åt alla "haters"


Fråga: Varför bloggar man då?

 


Bubbleroom

Köpte den här tidningen idag för endast 10:- fanns med en rabattkod som jag tänkte tipsa om, "tidning2" skriver ni in innan ni ska betala i kassan & får 100:- rabatt om ni handlar för minst 300:- hur bra är det?

Kvällsläsning! (+ Randal Collins - Den sociologiska blicken, kommer bli lite av varje)


Tips på fotoalbum!

När jag skulle framkalla bilder blev det väldigt väldigt många & eftersom jag gillar att ha alla semesterbilder samlade i ett album beställde jag ett. Däremot var det inte det lättaste att hitta album i 11x15 formatet eftersom många hänger kvar vid 10x15 (vilket beskär dina digitala bilder).

Däremot hittade jag ett snyggt på mypix.se:

Riktigt fint att det fanns plats för valfri bild på framsidan, hela utsidan är i tyg & det finns plats för 200 bilder. Jättefint för semesterbilderna! Förhoppningsvis håller det bättre än album som man till exempel köper på Clas Ohlsson!

 

Förresten, sidan hade många erbjudanden för tillfället så passa på för det gäller endast till 5 oktober Klicka här


Pablo Francisco!

Här är bilderna från igår, tog lite tid eftersom jag varit upptagen hela dagen. Pablo hade med sig tre kompisar som var riktigt bra de också!

Tycker vi ser jätteroliga ut

Jag & Adis fulade oss i kön till Pablo

Pablo gick fram till Adis & pekade på kameran haha, riktig närbild!

Här är Adis biljett, signerad av alla fyra ståuppkomiker från kvällen!