New shoes

Dessa snyggingar valde jag på Nelly High Heels Party & de har redan kommit hem till mig, dock inte hit till Örebro - utan till Lidköping (trots att jag skrev Örebro-adressen, konstigt!)

 

De kostar 499:- & modellen heter Italy

 

om ni vill komma direkt till skorna, klicka här


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej Ayla



Jag följer din blogg ofta och tycker den är superbra :) Jag undrar en grej bara. Jag ser att du skriver ibland om din pojkvän och har bilder på honom då och då. Kan du inte skriva hur ni träffades? Om det klickade direkt? kärlek vid första ögonkastet och så. Det hade varit superintressant :)



Hade bra!

2009-11-29 @ 19:13:26
Postat av: Ayla

Hej Elin!



Jag ser att skickar från Skövde! Har vi träffats någon gång? Jag kommer ju egentligen från Lidköping (vilket inte är så långt bort)



Jag försöker att medvetet inte blanda in personer som står nära mig i bloggen, du kanske förstår? Tycker att kompisar är på ett annat sätt, det är inte lika personligt.



Jag ska prata med honom och se om det är okej att berätta lite om hur vi träffades, för jag tycker personligen att historien är spännande :) haha



Lovar att återkomma, förresten har du någon blogg?

2009-11-29 @ 19:26:53
URL: http://aayla.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Haha det förstår jag, det brukar vara så :)

Vi gjorde inget speciellt. Mös med god mat, robinsson och några filmer. Tog den där förbaskade sprutan i fredags och mådde så illa och hade så ont i armen att jag ville hugga av den. PÅ riktigt haha. Känns lite bättre idag, hoppas det ska gå bra att jobba imorgon. Har kunder så :S Kram!

2009-11-29 @ 19:27:45
URL: http://bessis.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Ja nu kommer december och det med kunderna. Usch November och Februari är tomma månader (inte riktigt, men det känns som det).

Ja det var bara vi och det var skönt.

Jag ville ju inte ta sprutan, men så blev det och nu känns det skönt. Har ingen dödsångest :P Men mådde inget vidare efter. Skönt att det går över :D



Kul ändå att det var så mycket folk på frimis! Men visst, för mycket så blir det lite trångt.

2009-11-29 @ 19:36:26
URL: http://bessis.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Haha inte så många, men det pockar på och det är väl ett sätt att få fler hoppas jag. Med tanke på att jag bara kommer lotta ut 4 produkter handlar det inte om så mycket pengar. Känns lite sent att kolla sponsring nu. Gör det mest för en kul grej.

Ja men visst! Hon ska komma nu i december :D Jättekul!

2009-11-29 @ 19:44:06
URL: http://bessis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0