EFFEKTIV MÅNDAG

Dagen började med att jag steg upp tidigt och vid 8 hämtade jag ut ett paket från Mango som innehöll 4 klänningar - en fick åka tillbaka men dessa tre snygga fick vara kvar. De kostade mellan 179 - 199 kr så kan verkligen rekommendera deras rea. Ni som bor i Stockholm - man kan returnera i butik även om man handlar på nätet, riktigt bra! Klarar dock inte av att shoppa på rean i butik, det har varit fullt med folk varje gång jag gått förbi och det har knappt gått att andas där inne..
 
Så fort jag var hemma satte jag på två maskiner tvätt och började jobba. Efteråt kutade jag iväg och klippte mig hos bästa Nadia på Corinne & Friends, ni ser resultatet ovan. Är mycket nöjd!
 
Testade ett linne med öppen rygg (syns inte här) på & Other Stories men det blev inget köp, här ser man mer av hur håret blev, ser nu att linnet skrynklade sig lite he he
Gick förbi Sephora och gillade den här kollektionen Lanvin gjort för Lancome

FIkade sedan på balkongen med A, vi har inrett lite he he
 
Hann även få en IKEA leverans från att vi var där igår.. de randiga kuddarna, pallen, lamporna, krukan och blomman inhandlades bland annat :)
 
Hann med en del idag, både jobb och annat. Vi har dessutom haft helt godkänt väder trots att väderappen visade regn hela veckan när jag kollade i fredags - idag visar den bättre väder för veckan så vi kan ju hoppas att det håller i sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0